KLEINSCHALIG, AUTHENTIEK EN RUSTIG

Op verschillende eilanden in de Middellandse Zee hebben wij agriturismo accommodaties, deze sfeervolle landelijk gelegen accommodaties brengen u ‘back to the basics’. Hier geniet u enkel van het lokale leven, de natuur en de rust.

 

 

 

Kleinschalige accommodaties en toch kindvriendelijk? Geen grote all inclusive “fabrieken” maar intiem met je eigen gezin genieten van het mediteraanse weer, cultuur en natuur. Ook deze optie vind je hier.

 

 

 

Een fly-drive vakantie geeft u het ultieme vakantiegevoel. Alles is net even iets aangenamer. De fly-drive vakanties zijn volledig voor u uitgestippeld zodat u zonder zorgen de mooiste plekjes kunt bezoeken. U overnacht in authentieke en sfeervolle hotels waar u de dag nog een keer helemaal kunt herbeleven.

 

 

 

 

Als u op zoek bent naar een vakantiehuis in of rond de Middellandse Zee, bent u hier aan het goede adres. Vakantiehuizen. Wij hebben vakantiehuizen die het hele jaar door zon overgoten worden, met uitzicht op zee of de woeste natuur. Ideale huizen om helemaal tot rust te komen.

 

 

Luxe vakanties geven u het ultieme vakantiegevoel. Laat u heerlijk verwennen en kom volledig tot rust terwijl alles net even iets aangenamer is. 5 * hotels of boutique hotels met intieme sfeer. De interieurs zijn stijlvol ingericht en de details zijn vaak verzorgd en authentiek. Met een privé zwembad en een adembenemend uitzicht, ziet u zichzelf al zitten met een cocktail aan de rand van uw privé zwembad? Of in een klein kasteeltje? Altijd stralen deze hotels een uniek karakter uit en zorgen ze voor een extra beleving tijdens uw vakantie.